What our customers say about us.

Jesper Nilas Larsen

Jeg kender Tom gennem mange år, både som min vejleder og som underviser i Reiki. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
Reiki healing er i dag en naturlig del af mit liv. Jeg er indviet Reiki Master Teacher hos Tom, og det har været en af de største gaver jeg har fået. Det har jeg løftet mig på alle planer, både fysisk, psykisk og spirituelt.
Jeg arbejder til daglig som clairvoyant og healer, og siden min Reiki Master Teacher indvielse har jeg kunnet mærke i hvor høj grad mine evner er blevet skærpet. Siden min indvielse har jeg oplevet, at 5 gange så mange klienter som tidligere nu ønsker min hjælp. Jeg bruger Reikienergien både som spirituel vejleder og til healing af klienter.
Tom er yderst kompetent som underviser og besidder stor viden og indsigt i Reiki. Han har svar på de vigtigste ting, og har en afslappet og nærværende undervisningsstil. Han indvier med sikkerhed og autoritet, og man føler sig tryg i Toms selskab.
Vil du være sikker på at få en kompetent underviser i Reiki, vil min anbefaling være, at du vælger Tom Stern som din Reiki-lærer.