About Reiki

Reiki Grader

Hvad indeholder de forskellige grader?

Hver Reikigrad har sin unikke energi og sit specielle anvendelsesområde I det følgende vil vi kort skitsere hvad de forskellige grader indeholder.


Reiki 1

Er fire indvielser, der gives fordelt over 2 gange. Indvielserne åbner hændernes heldbredende centre, og er den vigtigste indvielse indenfor Reiki. Eleven får også udleveret det første symbol.

  • Det første symbol sørger for en forøgelse og aktivering af energien.


Reiki 2

Er to indvielser, der gives over en gang. Det giver en enorm forøgelse af energien, og eleven modtager 2 symboler. Det andet symbol er vigtigt, når man arbejder med emotionelle/følelsesmæssige ubalancer. Det hjælper også til at frigøre stress.

  • Det tredje symbol er beregnet til fjernhealing. Og kan bruges når man arbejder med tidligere liv.


Reiki 3

Er 2 indvielser og et fjerde symbol.

  • Symbolet bruges til at harmoniserer chakrane i kroppen. Indvielsen giver samtidig en enorm indvirkning af elevens forbindelse med det Højere Selv og elevens åndelige formål. Det bevæger eleven fra at have et job til at føle et kald (fra amatør til professionel) og åbner for yderligere spirituelle dimensioner.

De næste 2 grader gives kun på privat undervisning


Reiki Mester

Er 2 indvielser og instruktioner i, hvordan man giver Reiki 1, 2, og 3 indvielser. Samt andet viden om at være underviser i Reiki. Dette giver en mægtig forøgelse af elevens personlige energi og healings kapacitet og åbner yderligere for åndelig udvikling. At blive Reiki Mester kræver at man har arbejdet grundigt med al Reikihealing.


Master Teacher

Er 2 yderligere indvielser og tildeling af det femte Reiki-symbol.

  • Med dette symbol kan du give Reiki 1, 2, 3, Reiki Mester samt indvie andre Master Teachers.